Crowdfunding campagne Nieuwe Pioniers geslaagd
08 december 2016


Wauw, we zijn binnen. Met groot plezier willen we alle 69 donateurs bedanken. Gemiddeld hebben jullie 39 euro gedoneerd aan het project. Fantastisch!

Jullie bijdrages, het delen van onze posts op de social media, en alle positieve reacties hebben de verdubbelaar mogelijk gemaakt en een enorme boost aan de campagne gegeven, alsook aan het vertrouwen in onze activiteiten. Heel veel dank voor dit alles. Jullie zijn Bee heroes!

En zeker ook veel dank aan de Gemeente Haarlemmermeer en de mensen van Nieuwe Pioniers: voor de fijne hulp, de goede ondersteuning en de verdubbelaar natuurlijk.

Verder hebben we twee nieuwe vrijwilligers weten te bereiken via de crowdsourcing op de website. Hier zijn we bijzonder blij mee. Welkom Ellie en Rob! 

!! GIFTEN VOOR ANONIEME DONATEURS !! 
Iedereen die anoniem gedoneerd heeft en waarvan wij het mailadres dus niet hebben (mocht je dit bericht op de pagina van Nieuwe Pioniers gemist hebben), stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Jullie ontvangen dan van mij een informatiemail over waar en wanneer de giften op te halen of in ontvangst te nemen.

En vind je het leuk om van het project op de hoogte gehouden te worden, stuur me een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan voeg ik je toe aan de mailinglijst (er gaat gemiddeld 4x per jaar een nieuwsbrief uit).

Bedankt Helden. Bee heroes!

Zie pers artikelen hieronder toegevoegd als bijlagen

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Over

Over


Bee Heroes
(voorheen Kunstfort Bijenmuseum) is een meerjarig ecologisch project van het Kunstfort bij Vijfhuizen. Het is een project voor, door en over bijen – én mensen.

Aan bod komen thema’s als duurzame samenleving, biodiversiteit en ecologie, ambacht en cultuur en voedsel- en landbouwbeleid.

Ook vraagt het project aandacht voor de wereldwijde bijen verdwijnziekte, de colony collapse disorder (CCD); een serieus probleem sinds de jaren 90 dat dystopisch aandoende fenomenen met zich meebrengt zoals robobees, drones die bijen vervangen als bestuivers. 

Bee Heroes biedt een interdisciplinair programma voor natuur- en cultuurliefhebbers, ouders met kinderen en mensen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid.

Op wisselende locaties in en rondom het Kunstfort zijn tijdelijke presentaties van objecten en (kunst)werken rondom het bijenthema te zien.

Op het forteiland zorgt de huisimker op natuurvriendelijke wijze voor twee bijenvolken en er is bijenbeplanting zoals krokussen, kruiden en een wimperlinde. In het dorp Vijfhuizen onderhouden de projectvrijwilligers 6000 vierkante meter bloemenvelden voor de bijen. 

Tot slot zijn er weer educatieve workshops voor kinderen, komt er een film- en lezingenreeks en gaat in samenwerking met ontwerpbureau Overtreders W een bijenpaviljoen op het forteiland gebouwd worden.


Het project bestaat sinds lente 2013.

* blog entrees over lokale activiteiten zijn alleen in het Nederlands

Blogoverzicht

Partners

Hoofd projectpartner en opdrachtgever

 

Locatiepartner bijenbloemen velden

 

Projectpartners

 

Sponsoren, subsidiënten en financiers

PBCF Corendon logo_ASN logo_BIO_RON Groen en Doen logo_bouwmaat logo_koop-zaden logo_ruigrok logo_haarlemmermeer logo_de_traay HLMR Logo Nieuwe Pioniers Crowdfuding voor Natuur Logo Nederland Zoemt Logo de Bijenkorf

Contact

Kunstfort bij Vijfhuizen
Fortwachter 1, Vijfhuizen (NH)
www.kunstfort.nl
Open: Mon–Wed 13–17, Fri–Sun 13–17
Check website voor vakanties en expo wisselingen
Voor meer info over het Bee Heroes project mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.